2013. május 8., szerda




ESKÜVŐI  TORTACSODÁK


mindenki más ízű tortát szeret, és mindenkinek más torta tetszik. Inspirációként és nyálcsorgatóként következzenek a finom édes-krémes nyalánkságok.

Egyszerűnek mondható, ehető virágokkal, masnival átkötve.





nagy divat az ombre, miért is ne lehetne ilyen a torta is, még látványosabb, ha a tortát felvágva is ezt a hatást érik el a piskótarétegekkel




egy festett mestermű






a menta az idei szezon egyik színe, arannyal kombinálva pedig fenségesen elegáns





plasztikus cukormázcsipke és az ártatlanság színe, mennyeire sikeredett





kék torta is lehet ehető cukorpillangókkal, az ombre hatást a szintek emelik ki





kedves ötlet a kedvenc vers, dalszöveg vagy az esküvői fogadalom tortára írt változata






art deco változat, hatszögletű alapon





rózsás, csíkos, elegáns






a csokitorta szerelmeseinek





az emeletek közé elhelyezett virágfejekből minden vendég kaphat egyet a tányérjára, persze nem megenni, hanem majd megszárítva eltehetik emlékbe





egy szögletes többszintes, de rendkívül elegáns torta






formabontó és modern





a macaron uralkodása még mindig tart
nem fő tortának, de úgy nassolni édes kis alkotás egy ilyen torony






első perctől kezdve bejött nálam ez a süti, és amióta cake pop-ot készítettem csak még jobban tetszik, esküvői változatot is lehet kínálni




vannak akik nem akarnak nagy tortát, hanem egy kisebbet amelyet felvágnak és mellé sok mini tortácskát, természetesen azonos díszítéssel, de különböző ízekben vagy éppen diabetikus változatban is - gondolva a vendégek eltérő igényére is




minitorta csíkosban




csokisban és formabontóan





és elegánsan romantikusan





cupcake-ek ünnepi díszben





végül pedig egy hasznos kis apróság:
a torta mellé illik szervírozni új szalvétát, hiszen a vacsora alkalmával a vendégek elhasználták a terített asztalon lévőt

aranyos és szokatlan módja ez a szalvéta hajtogatásának





fotók: pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése