2013. december 30., hétfő





BULI   NASIK


A paradicsom és a mozzarella klasszikus párosa egy-egy rúd grissinivel igazán jó ötlet. Az újdonság a tálalásban rejlik: a koktélparadicsom és a mini mozzarella-golyók nyársra tűzve sorakoznak.


Sajtos, fokhagymás ropogtatnivaló. A recept és a videó az elkészítésről itt:
http://www.handletheheat.com/2013/10/homemade-cheesy-garlic-biscuits.html

Mi imádjuk a rákocskákat!


Avokádó? Igen! Salátába, öntetbe, vagy csak krémnek.

Süti-visszaszámlálás, akár óránként megehetsz egyet :o)

Muffin színes öltözetben: finoman és krémesen.

Gyümölcssaláta helyett gyümölcs-saslik, egyszerűbb elfogyasztani és a pezsgőhöz is passzol.








BUÉK!

fotók: pinterest




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése