2014. november 23., vasárnap




ADVENTI  KOSZORÚ  "SK"

Az idei első adventi koszorú ajándékba készült a párom szüleinek, hogy vasárnap már meg tudják gyújtani rajta az első gyertyát.

Mivel késő este készítettem, pikk-pakk össze kellett állítanom, de bevallom tetszik az egyszerűsége. A pöttyös masnihoz pedig direkt választottam a gömbölyded kiegészítőket, és mivel a délelőtt készített fehér - mini hógolyós -koszorú alkotóelemeiből maradt egy zacskónyi golyóbis, pont kapóra is jött és passzolt az elképzelésemhez. 

Készen kapható, nagyon tartós fenyő ágacskákkal dúsan körberakott alapot választottam bázisnak, hozzá 4 fehér gömb alakú gyertyát, kis méretű gyertyatüskéket, fahéjrudakat és tobozvirágokat, valamint a hungarocell golyócskákat és széles, piros alapon fehér pöttyös szalagot pedig a dekoráláshoz.
Először is végy egy macskát aki lemeózza, hogy mindent megfelelően csinálsz-e! Majd neked tetszően elosztva - én szimmetrikusan készítettem, de lehetnek aszimmetrikus elrendezésben is a gyertyák - a gyertyatüskéket szúrd az alapba és helyezd rájuk a gyertyákat. 
Ragasztópisztollyal rögzítsd a terméseket, kisebb kiegészítőket amit a koszorúd dekorálásához szántál.
Majd hajtogass 4 masnit, amelyeket vékony dróttal fűzz össze és szintén ragaszd fel a koszorúdra.
Végeredményként szemet gyönyörködtető, ünnep-váró asztali dekorációt kaptál. 
Na jó, én azért még bevetettem a csillámporos palackomat is, amit mostanában tündérpornak hívok.








Jó munkát és kellemes készülődést kívánok!

rea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése