2013. március 1., péntek


 ÚJ  ÉLET


Mai posztomban az egyik hangszert vizsgálom meg lakberendezői szemmel. Bár a képen látható csodaszép fehér pianínó még szuper állapotban van és rendeltetésszerűen használják, sajnos szép számmal akadnak társai amelyek nem működnek vagy már kidobtak. Egy-egy ilyen darab újrahasznosítására hoztam remek példákat. Ezenkívül  találhattok még néhány ötletet zenei motívumok dekorációs célra történt felhasználására is.






Pianínó bár szolidabb változatban. Elnézegetve ezt a képet, szerintem egy írószekrénykét is lehetne belőle alkotni.










Telt ház. Egy ilyen - tükrökkel feltuningolt - bárral, a haverok előtt te leszel a legmenőbb.














Teheted falra,
vagy egyszerűen állítsd a fal mellé! 

Bármelyiket is választod, egy jópofa könyvespolc lesz az eredménye.

















Akár kültérben,
akár beltérben, de mindenképpen jópofa látványelemmé varázsolhatod  még a legcsúnyább lépcsőt is.















Szökőkút, csobogó vagy vízesés? A fantáziádra van bízva!
A beültetett növényekkel még extrább hatást érhetsz el és ha kicsi a kerted annál nagyobb sikered lesz egy ilyen darabbal.






Ha a zongora vagy a pianínó teste már nem megmenthető, próbálkozz a billentyűkkel. Egy meglévő uncsi széket egyedi módon turbózhatsz fel vele.





És ha még mindig marad pár darabka, fabrikálj belőle villany kapcsolót. Hidd el, zongorázni lehet majd a különbséget a hagyományos és egy ilyen egyedi szerelvény között.





Ha ilyen bútorfogantyút teszel a konyhaszekrényekre, alapnak csakis fehér ajtókat válassz, különben elveszíti az igazi varázsát. Ha a tá-nak ti-ti párja is van, úgy még látványosabb lesz és akár el is játszhatod a dallamot az így kialakult kottát használva.





Egy borús reggelt is felvidíthatsz ha ilyen jópofa és vidám bögréből kortyolod el a reggeli kávét vagy teát, esetleg kakaót. Speciális fekete filctollat használva, magad is elkészítheted a kedvenc dallam kottájával díszített példányt.






Flip-flop. Én speciel imádom ezeket a kis nyári csoszogókat. 





Úgy látszik nem csak a zongorák juthatnak eme szomorú sorsra, de valljuk be, ez egyáltalán nem szomorú látvány, sőt inkább kedves és hívogató.





fotók: pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése