2013. március 31., vasárnap


PUBLIKÁCIÓK   4.


A Kismama szerkesztőségében épp egy anyagot kerestek baba-gyerekszoba témában, nem mellesleg pedig a szerkesztőségben már nagyon kíváncsiak voltak, hogy milyen is lehet a kisfiam szobája. Az általam küldött fotók alapján döntöttek úgy, hogy ismét együtt dolgozunk, így született meg egy újabb fotózás. A gyerkőc szobája pár hétig készült, mert egy kisgyermekes anyuka sajnos nem idő-milliomos, de minden félórácskát arra fordítottam, hogy minél hamarabb készen legyek Domos szobájával, sőt volt, hogy vele együtt festegettem a falra a megálmodott világot. Mesefal-festéssel sokan foglalkoznak, de én valami eltérőt szerettem volna alkotni, így született meg, a minden falfelületen más alapszínre dolgozom ötlet, és a 3D elemek használata is. A végeredmény sokak tetszését elnyerte, és a kisfiam is nagyon szerette a szobáját.





Kismama címlap 2007. június




A plafonról belógatott, falhoz rögzített aprócska, igazi hintán akrobatikázó festett bohóc, a mini kerítés a mindig termő áfonya bokor előtt, a madárházikó fa rúdja mind-mind a 3D hatást hivatott szolgálni. Az égboltként szolgáló tetőablakos falsík a pamacsolt felhőkkel és a kismadarakkal remek hátteret biztosít az antik pácos fenyőbútoroknak, amely kellően kispasis.





A majdani gardrobe szekrénynek szánt zug remek hely egy babaágy számára, ahol a kislegény az álmok birodalmába űrhajózhat. A hatalmas kockás fotel most már sok-sok közös meseolvasós, mesemondós-összebújós emléket idéz. A falra festett falomb igazi fatörzset kapott - persze egy deszkából formára vágva - amelyen egyúttal Domos fejlődését is rögzíteni lehetett centiméterekben mérve.


fotók: Kismama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése