2013. február 26., kedd


 CICA


Sokan tartanak háziállatot a lakásban, nem  tudom,  hogy melyik az elterjedtebb, a kutya vagy a macska? Ez irányú kutatásokat nem végeztem, de mivel nekem egy 18 éves Luca névre hallgató perzsa cicám van, elsőként a macsekok kerülnek előtérbe, majd később kutyázunk!

Az ókori Egyiptomban volt pár macskát formázó bútordarab és szent tárgy, ezt a széket szerintem azok ihlették. Figyelem felkeltő, jópofa kisbútor, nekem tetszik.




Egyszerű ágynemű huzat macsekkal. Nem bonyolítottak semmit sem túl, a párnahuzatról mégis mindenkinek egyből egy békésen doromboló szőrgombolyag juthat eszébe.





Cica sziluettek hada, díszpárna vagy cicafekhely?



Ötletes, és nagyon ott van azok között amit szeretnék a magaménak tudni, persze ha lehetne választani, a cicust szürkében kérném rajta.





Lakásban tartott macsekok számára tornafal. Itt aztán kedvére ugrálhat ide-oda. Esetleg még tarthatsz is rajta pár könyvet, a cicák nagyon óvatosan tudnak ugrani, nem hiszem, hogy levernék a polcról.





Ez kész paradicsom a kis nyávogósok ugróedzéséhez.





Speciális tetőkertes cicaház. A cicafű és macskamenta lelőhely is megoldott egy ilyen szerzeménnyel a kis kedvencünk számára.





Designos sziesztázó hely a kis bajuszkirályoknak. 





A macska almos láda sajnos nem túl épületes látvány a lakás egyetlen helyiségében sem, ráadásul van olyan cica aki szégyenlős is. Ez a kis szekrényke remek találmány mindkét probléma megoldására.


Ha nincs ezerrel doromboló, lábhoz dörgölőző kedvencünk, akkor a kertbe vagy a teraszra nagyobb kövekből, némi fémhulladék  segítségével készíthetünk magunknak egyet. Jópofa és vidám kis színfolt lesz.



fotók: pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése