2013. február 7., csütörtök

SZIASZTO

Egy majdnem 8 éves kispasi anyukájaként, feleségként, lakberendezőként, virágkötőként, háziasszonyként és egy 18 éves perzsacicus gazdijaként - aki szeret sütni, főzni, kötni, gobelinezni, no nem profi módon, csak úgy ellesve innen-onnan a titkokat  - szerettem volna szuper dolgokat megosztani Veletek, és ezen indíttatástól vezérelve a mai napon, hivatalosan megszületett a saját blogom. 
Remélem, hogy aki velem tart - ezen a számomra bevallom még picit idegen terepen - sok-sok hasznos olvasni és nézegetnivalót fog találni nálam is!

Célom, hogy sokszínű - mint a szivárvány - de azért a stílusomat tükröző összeállítások szülessenek és remélem, hogy velem fogtok majd tartani, ha már nem csak olvasni, nézegetni lehet a rea-t, hanem használni is, de ez még a jövő titka, amint ez megvalósul és nem csak a buksimban kavarognak a gondolatok.

Igyekszem naprakész lenni, azonban az ünnepekhez is hangolni majd a bejegyzéseimet, ezért sokszor már előre olvashattok egy-egy bejegyzésben DIY ajándékokról, lakberendezési dekorációs ötletekről, hogy legyen időtök beszerezni a kellékeket és elkészíteni a meglepit. De az is előfordul, hogy a hétvégi családi korizás után egy hirtelen ötlettől - no meg a korgó pocaktól - vezérelve kirámolom a hűtőt és születik valami egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomság, amit szívesen megosztok majd Veletek is. Mivel  sokminden érdekel, sőt néha egyenesen rá vagyok kattanva egy-egy témára, meghazudtolnám magam, ha csak a lakberendezéssel kapcsolatos írások születnének. 

Hamarosan itt a Valentin nap, amit sokan utálnak, vannak akiket egyszerűen hidegen hagy, de bevallom én személy szerint szeretem ezeket a kis "ünnepeket" is, mert imádom meglepni a pasikat. Tavaly a szív alakú virslis tükörtojás volt az egyik nyerő nálunk is, hiszen nem feltétlenül kell itt nagy dolgokra, méregdrága ajándékokra gondolni! Holnaptól pár napon keresztül a "bálint napi" mizériát fogom körbejárni más-más szemmel nézve és ötletekkel, képekkel foglak titeket bombázni :o)

2 megjegyzés:

  1. Szia Andi! Szeretem az ötleteidet, kivéncsian várom a folytatást. Sok sikert a bloghoz! Rita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rita,
      mint kezdő "blogger" köszönöm a biztatást! Hamarosan újabb bejegyzést olvashatsz, a valentin témakörben a szívecskés finomságokból lehet csemegézni.
      Rea

      Törlés